Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1345-VIIІ «Про внесення змін до рішення Южненської міської ради Одеського району Одеської області від 07.03.2023р. № 1250-VIII «Про надання згоди на безоплатну передачу аварійно-рятувального та пожежного обладнання із комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області у державну власність» шляхом викладення у новій редакції»

З метою реалізації Угоди про наміри та налагодження співробітництва між Южненською міською територіальною громадою та компанією DAI Global LLC в рамках Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), що фінансується USAID, на підставі п.43 Постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002р. № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», з метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги лист Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області полковника служби цивільного захисту Ігора БУДАЛЕНКО від 28.12.2022 № 6001.2-6196/6021.7, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Южненської міської ради Одеського району Одеської області від 07.03.2023р. № 1250-VIII «Про надання згоди на безоплатну передачу аварійно-рятувального та пожежного обладнання із комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області у державну власність» шляхом викладення у новій редакції:
«1. Надати згоду на безоплатну передачу предметів протипожежного, рятувального та захисного значення із комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області у державну власність, первісною вартістю 1332423,38 грн. (один мільйон триста тридцять дві тисячі чотириста двадцять три грн. 38 коп.), згідно з додатком (додається).
2. Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області:
2.1. організувати передачу предметів протипожежного, рятувального та захисного значення до 39 ДПРЧ 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області, первісною вартістю 1332423,38 грн. (один мільйон триста тридцять дві тисячі чотириста двадцять три грн. 38 коп.), при наявності згоди на передачу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, згідно з порядком встановленим чинним законодавством; 
2.2. зняти з обліку та передати за актом приймання-передачі майно, зазначене у пункті 1 даного рішення, забезпечити оформлення відповідних документів».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Розмеріца В.А.)

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення