Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1343-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до рішення Южненської міської ради Одеського району Одеської області № 1114-VIII від 28.10.2022 р. «Про перейменування вулиці Жовтнева в селищі міського типу Нові Білярі Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області» шляхом викладення в новій редакції»

З метою приведення рішення Южненської міської ради № 1114-VIII від 28.10.2022р. до п. 2.2. Порядку ведення словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно затверджений Наказом Міністерства юстиції України № 1014/5 від 06.07.2012 р., відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонім) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріпленні, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи протокол № 4 комісії з питань перейменування об’єктів Южненської міської територіальної громади, назви яких містять символіку комуністичного тоталітарного режиму, створеної розпорядженням Южненського міського голови від 27.07.2022р. № 124/06-22, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до рішення Южненської міської ради Одеського району Одеської області № 1114-VIII від 28.10.2022 р. «Про перейменування вулиці Жовтнева в селищі міського типу Нові Білярі Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області», виклавши в наступній редакції:

«1. Вулиці Жовтневій в селищі міського типу Нові Білярі Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області змінити назву з метою перейменування на вулицю Віталія Гуляєва в селищі міського типу Нові Білярі Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.

2.Власникам об’єктів нерухомості змінити адресні таблички з назвою вулиці.

3. Управлінню архітектури та містобудування Южненської  міської ради подати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» з метою внесення змін до словника вулиць.
4. Дане рішення опублікувати в засобах інформації.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради (Щамбура Д.В.).» 

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення