Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1326-VIIІ «Про створення місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Южненській міській раді Одеського району Одеської області та затвердження її Положення»

З метою здійснення на території Южненської міської ради Одеського району Одеської області оперативного контролю та для координації діяльності органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій щодо запобігання спалахам особливо небезпечних хвороб, що входять до списку Міжнародного епізоотичного бюро, і масовим отруєнням тварин та їх ліквідації, відповідно до статті 19 Кодексу цивільного захисту України, статті 41 Закону України «Про ветеринарну медицину», Постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 року № 479 «Про затвердження Положення про Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при Кабінеті Міністрів України та типових положень про місцеві державні надзвичайні протиепізоотичні комісії», керуючись статтею 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити місцеву державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при Южненській міській раді Одеського району Одеської області.
2. Затвердити Положення про місцеву державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при Южненській  міській раді Одеського району Одеської області (додаток 1) та її склад (додаток 2).
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ (Щамбура Д.В.)

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення