Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № «Про внесення змін та доповнень до рішення Южненської міської ради № 1084-VIII від 29.09.2022 року «Про погодження штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» Южненської міської ради»»

Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Конопацької Н.Д. щодо змін до штатного розпису КНП «СПОРТИВНО ОЗДОРОВЧНИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» Южненської міської ради, з метою створення умов для організації та проведення масових оздоровчих, фізкультурних, спортивних, видовищних та інших заходів, сприяння зміцненню здоров’я громадян, формування здорового способу життя, всебічного та гармонійного розвитку особистості, надання послуг населенню, організаціям, установам, підприємствам всіх форм власності, закладам фізичної культури і спорту, відповідно до статті 26, 42, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», нормами Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Кодексу законів про працю України, Статутом Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до рішення Южненської міської ради № 1084-VIII від 29.09.2022 року «Про погодження штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» Южненської міської ради», виклавши додаток 1 та додаток 4 в новій редакції (додаються).
2. Погодити витяг зі штатного розпису посад Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» Южненської міської ради у кількості 56,25 штатних одиниць, які фінансуються за рахунок місцевого бюджету на період 01.11.2023 – 31.12.2023 року (додаток 5).
3. Дане Рішення вступає в силу з 01.05.2023 року.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної  політики та підприємства (Козак С.Р.) та постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (Вишня С.О)

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення