Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1342-VIIІ «Про внесення змін до Програми створення та розвитку містобудівного кадастру Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на 2021-2023 роки»

З метою забезпечення можливості проведення закупівель з розробки комплексного плану, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», , ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Програми створення та розвитку містобудівного кадастру Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на         2021-2023 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради № 360-VIII від 29.04.2021 р. шляхом викладення в новій редакції (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно–територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Гречкін О.М.) та постійної комісії з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення