Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1340-VIIІ «Про внесення змін до статутного капіталу комунального підприємства «Екосервіс»»

З метою приведення Статуту комунального підприємства «Екосервіс» у відповідність до вимог чинного законодавства України, відповідно до вимог статей 57, 78 Господарського кодексу України, статті 88 Цивільного кодексу України, статей 15, 17  Закону України  «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до статутного капіталу комунального підприємства «Екосервіс» (код ЄДРПОУ 23990212) у зв’язку із збільшенням статутного фонду на вартість проведених поліпшень основних засобів (робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції) у відповідності з вимогами чинного законодавства України та затвердити статутний фонд КП «Екосервіс» в розмірі 59 590 143,49 грн (П’ятдесят дев’ять мільйонів п’ятсот дев’яносто тисяч сто сорок три грн. 49 коп.), додаток  1.
2. Затвердити Статут комунального підприємства «Екосервіс» в новій редакції,             додаток 2.
3. Директору комунального підприємства «Екосервіс» (Чхартішвілі М.Н.) подати Статут комунального підприємства «Екосервіс» в новій редакції для проведення державної реєстрації в установленому законом порядку.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту Южненської міської ради (Віталій РОЗМЕРІЦА) та комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва  Южненської міської ради (Сергій КОЗАК).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення