Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1334-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Програми енергоефективності в житлово-комунальному господарстві та бюджетній сфері Южненської міської територіальної громади на період з 2021 по 2024 роки»

З метою реалізації державної політики з енергоефективності та енергозбереження          ресурсів у житлово-комунальному господарстві та бюджетній сфері громади, здійснення            заходів щодо підвищення ефективності та надійності їх функціонування, забезпечення                  потреб населення і бюджетної сфери в житлово-комунальних послугах відповідно до                 встановлених нормативів і національних стандартів, керуючись Законом України «Про             енергозбереження» та  п. 22 ч. 1 ст. 26, ст. 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», Южненська міська рада 
          
ВИРІШИЛА:

    1. Внести зміни та доповнення до Програми енергоефективності в житлово-комунальному господарстві та бюджетній сфері Южненської міської територіальної громади на період з 2021 по 2024 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 20.08.2020 року № 1828-VIІ, шляхом викладення її у новій редакції (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту                                 (Розмеріца В.А.) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення