Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1319-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЮЖНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ шляхом викладання у новій редакції»

Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Одеського району Одеської області Конопацької Н.Д. про внесення змін та доповнень до рішення Южненської міської ради від 30.10.2008 року № 940-V «Про затвердження статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЮЖНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» (зі змінами від 25.02.2021 року № 193-VІII), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою удосконалення системи морального і матеріального заохочення у сфері фізичної культури та спорту, стимулювання досягнення високих спортивних результатів, Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЮЖНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» шляхом викладання у новій редакції (додається).
2. Уповноважити директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЮЖНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» Тетяну НІКОЛАЄВУ в установленому законом порядку забезпечити проведення державної реєстрації змін до відомостей про комунальну організацію (установу, заклад) «ЮЖНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ», що міститься в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури Южненської міської ради (Вишня С.О.) та на постійну депутатську комісію з питань Регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради (Щамбура Д.В.).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення