Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/05/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2023 № 1065 «Про затвердження «Положення про організацію відвідування, пропускного режиму та охорони в адміністративній будівлі виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області»»

Відповідно до ст.ст. 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,               ст.ст. 9, 19, 24 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 року № 939, з метою забезпечення належних умов роботи, дотримання порядку в адміністративній будівлі виконавчого комітету Южненської міської ради, упорядкування питань організації охорони та удосконалення пропускного режиму, збереження матеріальних цінностей, дотримання режиму роботи Южненської міської ради та її виконавчих органів, а також враховуючи кадрові зміни, виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про організацію відвідування, пропускного режиму та охорони в адміністративній будівлі виконавчого комітету Южненської міської ради (додається).
2. Тимчасово, на період дії воєнного стану в Україні, до створення в установленому законодавством порядку чергової служби виконавчого комітету Южненської міської ради та введення до її штатного розпису посад чергових, визначити Южненське комунальне підприємство «МУНІЦИПАЛЬНА ВАРТА» – уповноваженим органом, який забезпечує цілодобове дотримання та виконання вимог Положення.
3. Начальнику ЮКП «МУНІЦИПАЛЬНА ВАРТА» Володимиру ПАНЧЕНКУ вжити заходи щодо визначення інспекторів відділу муніципальної охорони (безпеки) ЮКП «МУНІЦИПАЛЬНА ВАРТА», на яких буде покладено обов’язки чергових.
4. Начальнику ЮКП «МУНІЦИПАЛЬНА ВАРТА» Володимиру ПАНЧЕНКУ забезпечити ознайомлення під особистий підпис з Положенням чергових та вжити заходи щодо неухильного виконання його вимог.
5. Покласти на чергових ЮКП «МУНІЦИПАЛЬНА ВАРТА» персональну відповідальність за недопущення несанкціонованого доступу до приміщень адміністративної будівлі виконавчого комітету Южненської міської ради осіб без магнітної картки або поза погодженим списком запрошених.
6. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальнику управління правового забезпечення та взаємодії з державними органами Южненської міської ради Леоніду НЕЙКОВУ забезпечити депутатів Южненської міської ради, членів виконавчого комітету, посадових осіб виконавчих органів Южненської міської ради та технічних працівників, які працюють в адміністративній будівлі виконавчого комітету Южненської міської ради, магнітними картками. Здійснювати облік виданих магнітних карток. 
7. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керівникам виконавчих органів Южненської міської ради забезпечити ознайомлення під особистий підпис з Положенням підлеглих працівників та вжити заходи щодо неухильного виконання його вимог.    
8. Рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 26.04.2018 № 1240 Про затвердження «Положення про організацію відвідування, пропускного режиму та охорони в адміністративній будівлі Южненської міської ради», визнати таким, що втратило чинність.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Южненської міської ради Владислава ТЕРЕЩЕНКА. 

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення