Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/05/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2023 № 1063 «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень директору Ліцею №4 імені В’ячеслава Чорновола Южненської міської ради Одеського району Одеської області за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, проспект Григорівського десанту, 24-а»

На підставі заяви директора Ліцею №4 імені В’ячеслава Чорновола Южненської міської ради Одеського району Одеської області Тараса ПРОКОПЕЧКО  від 05.04.2023 року № 402/09-01 та № 403/09-01, щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень у зв’язку з їх незадовільним станом на території навчального закладу за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, проспект Григорівського десанту, 24-а, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 17.04.2023 року № 5, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1.    Надати дозвіл директору Ліцею № 4 імені В’ячеслава Чорновола Южненської міської ради Одеського району Одеської області Тарасу ПРОКОПЕЧКО на видалення зелених насаджень на території навчального закладу,  у зв’язку з їх незадовільним станом  за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, проспект Григорівського десанту, 24-а у кількості 2 (двох)  одиниць, а саме: 1 (одно) дерево породи кипарис «Лавсона» та                1 (одно) дерево породи береза. 
2.    Розрахунок та сплата відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, не проводить у зв’язку з тім що дерева сухостійні, фаутні та аварійні .
3.    Відділу екології управління архітектури та містобудування Южненської міської ради підготувати ордер на видалення зелених насаджень.
4.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення