Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/05/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2023 № 1062 «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень директору Ліцею №1 Южненської міської ради Одеського району Одеської області у зв’язку з реалізацією проекту «Капітального ремонту частини підвального приміщення Ліцею №1 Южненської міської ради Одеського району Одеської області з влаштуванням найпростішого укриття, що планується використовувати для укриття учасників освітнього процесу за адресою : проспект Миру 19-А, м. Южного, Одеського району, Одеської області»»

На підставі заяви директора Ліцею № 1 Южненської міської ради Одеського району Одеської області Ольги КНИШУК  від 07.03.2023 року 338/09-01 щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень у зв’язку з реалізацією проекту «Капітального ремонту частини підвального приміщення Ліцею №1 Южненської міської ради Одеського району Одеської області з влаштуванням  найпростішого укриття, що планується  використовувати для укриття учасників освітнього процесу за адресою: проспект Миру 19-А, м. Южного, Одеського району, Одеської області», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 17.03.2023 року № 3, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1.    Надати дозвіл директору Ліцею №1 Южненської міської ради Одеського району Одеської області Ользі КНИШУК на видалення зелених насаджень, у зв’язку з реалізацією проекту «Капітального ремонту частини підвального приміщення Ліцею №1 Южненської міської ради Одеського району Одеської області з влаштуванням  найпростішого укриття, що планується  використовувати для укриття учасників освітнього процесу за адресою : проспект Миру 19-А, м. Южного, Одеського району, Одеської області» у кількості 2 (двох)  одиниць (1 дерево породи тополя та 1 дерево породи ясен). 
2.    Розрахунок та сплата відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, не проводить, у зв’язку з тим, що роботи виконуються за рахунок коштів місцевого бюджету.
3.    Начальнику відділу екології управління архітектури та містобудування  Южненської міської ради Мічуді Надії підготувати ордер на видалення зелених насаджень.
4.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради  Дмитра Любівого.


Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення