Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/05/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2023 № 1053 «Про затвердження коефіцієнтів інтенсивності догляду за територіями загального користування смт Нові Білярі, с. Григорівка та с. Булдинка, закріплених за комунальним підприємством «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» для утримання та обслуговування»»

На виконання п.2 протоколу спільної робочої зустрічі міського голови з мешканцями смт Нові Білярі, с. Григорівка та с. Булдинка від 30.03.2023 року з порядком денним «Пошуки шляхів вирішення проблемних питань, які виникають у мешканців Южненської міської територіальної громади», керуючись п/п 2, п.а, ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до додатку рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 14.05.2021 року №198 «Про затвердження коефіцієнтів інтенсивності догляду за територіями загального користування смт Нові Білярі, с. Григорівка та с. Булдинка, закріплених за комунальним підприємством «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» для утримання та обслуговування» шляхом викладення його у новій редакції (додається).

2. Дане рішення набуває чинності з 01 травня 2023 року.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово - комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення