Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/05/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2023 № 1052 «Про затвердження відкоригованого фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» на 2023 рік»

Заслухавши інформацію директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ»  Дмитра ПРОХОРОВА про внесення змін та доповнень до фінансового плану підприємства на 2023 рік у зв’язку з проведенням технічної інвентаризації та виготовленням технічних паспортів вулиць с. Сичавки та с. Кошари і  поточного ремонту вулиць с. Сичавки та с. Кошари, керуючись п/п. 4, п. «а», ст. 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити відкоригований фінансовий план КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» на 2023 рік (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради Одеського району Одеської області  Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення