Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/10/2024

Рішення міської ради від 14.10.2024 № 1911-VIIІ «Про надання дозволу управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради на розробку проекту внесення змін в генеральний план села Сичавка Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області в частині кварталу, що увійшов в межі села Сичавка та не відображений на існуючому генеральному плані села Сичавка»

Розглянувши листа пані Кульчицької Майї від 03.10.2024 р. , з метою розміщення будівель та споруд дорожнього сервісу, відповідно до ст. 10, 16, ч. 6, 7, 8 статті 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», частини 34 «Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації»,  керуючись п. 23 ч. 1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради дозвіл на розробку проекту внесення змін в генеральний план села Сичавка Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області в частині кварталу, що увійшов в межі села Сичавка та не відображений на існуючому генеральному плані села Сичавка, земельна ділянка з кадастровим номером: 5122785800:02:001:1562.
2. Фінансування робіт з розробки проекту внесення змін в генеральний план села Сичавка Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, відповідно до листа пані Кульчицької Майї та абз 2 п. 2 ст. 10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» провести за кошти пані Кульчицької Майї.
3. Управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради напрацювання по даній території включити до Комплексного Плану просторового розвитку громади.
4. Дане рішення опублікувати в засобах інформації.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна Полякова).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення