Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/10/2024

Рішення міської ради від 14.10.2024 № 1909-VIIІ «Про закріплення територій для прибирання та обслуговування навколо будівлі медичного пункту тимчасового базування у с. Сичавка, за адресою: Одеська область, Одеський район, с. Сичавка, вул. Каштанова, 33-а»

Беручи до уваги лист головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяни Рибакової від 23.09.2024 р. вих. № 01-08/339, з метою належного утримання території, згідно з Законом України «Про благоустрій населених пунктів», керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Закріпити за Комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» територію для прибирання та обслуговування навколо будівлі медичного пункту тимчасового базування у с. Сичавка, за адресою: Одеська область, Одеський район, с. Сичавка, вул. Каштанова, 33-а (схема додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна ПОЛЯКОВА).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення