Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/10/2024

Рішення міської ради від 14.10.2024 № 1907-VIIІ «Про включення до переліку об’єктів комунальної власності Южненської міської територіальної громади існуючих об’єктів: дощоприймача та колодязя для дощових вод»

З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що приймається на виконання розпорядження Южненського міського голови від 23.09.2024 р. № 210/05-22, беручи до уваги Акт № 2, від 24.09.2024 р. комісії щодо виявлення фактичної наявності існуючих об’єктів, а саме: дощоприймача та колодязя для дощових вод по вул. Центральній від села Кошари у напрямку села Любопіль в межах Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної власності», статтею 26, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Включити до переліку об’єктів комунальної власності Южненської міської територіальної громади існуючі об’єкти: а саме: дощоприймача та колодязя для дощових вод по вул. Центральній від села Кошари у напрямку села Любопіль в межах Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.
2. Комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» оприбуткувати об’єкти на баланс з нульовою первісною вартістю для подальшого їх утримання та обслуговування. 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА). 

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення