Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/10/2024

Рішення міської ради від 14.10.2024 № 1895-VIIІ «Про внесення змін до рішення Южненської міської ради від 25.02.2021р. №182-VIII «Про затвердження Положення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Южненської міської ради Одеського району Одеської області»»

Враховуючи п.п.4.4. пункту 4 протоколу робочої наради під головуванням начальника Одеської районної державної адміністрації з головами ОТГ Одеського району від 18.09.2024р., згідно постанови Кабінету Міністрів України  від 02.08.2024р. №881 «Деякі питання забезпечення інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 року № 177 «Деякі питання діяльності центрів надання соціальних послуг», постановою Кабінету Міністрів України від 02.08.2024р. №868 «Деякі питання оплати праці фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб", постановою Кабінету Міністрів України від 5 липня 2024р. №779 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2024 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя та окремі заходи з підтримки осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», відповідно до рішення Южненської міської ради від 25.02.2021р. №182-VIII «Про затвердження Положення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Южненської міської ради Одеського району Одеської області», з метою сприяння ветеранам війни, демобілізованим особам та членам їх сімей у реалізації можливостей прав, соціальних гарантійна шляху переходу від військової служби до цивільного життя, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до  рішення Южненської міської ради від 25.02.2021р. №182-VIII «Про затвердження Положення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Южненської міської ради Одеського району Одеської області», а саме:
1.1.До додатку 1 «Положення про комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Южненської міської ради Одеського району Одеської області»» до підпункту 4.1.1. пункту 4.1 розділу 4 «Структура Центру» додати абзац наступного змісту:
«забезпечення інформаційного супроводу та підтримки ветеранів війни, демобілізованих осіб та членів їх сімей, консультування з питань забезпечення реалізації прав та можливостей, отримання статусів, пільг, виплат, медичної допомоги, адміністративних, соціальних, освітніх, реабілітаційних та інших послуг, працевлаштування; забезпечення ефективної підтримки переходу ветеранів війни та демобілізованих осіб від військової служби до цивільного життя, надання допомоги під час реалізації ними передбачених законодавством прав та соціальних гарантій з урахуванням індивідуальних потреб».
1.2. До додатку 2 «Структура та штатна чисельність комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Южненської міської ради Одеського району Одеської області», а саме в пункті 12 таблиці 1 «Відділення соціальної роботи в громаді» вивести одну штатну одиницю «фахівець із соціальної роботи» та ввести посаду «провідний фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб», без збільшення загальної чисельності штатних одиниць закладу.
1.3. До таблиці додатку 3 «Положення про умови оплати праці працівників комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Южненської міської ради Одеського району Одеської області» у розділі «Відділення соціальної роботи в громаді» в пункті 12 одну штатну одиницю «фахівець із соціальної роботи» замінити на посаду «провідний фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб», з встановленням надбавки за особливий характер праці у розмірі 50 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 02.08.2024р. №868 «Деякі питання оплати праці фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб", без збільшення загальної чисельності штатних одиниць закладу.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань Регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку цивільної оборони та ЗМІ (Ілля ЮРЧЕНКО) та на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (Олександр ДІДЕНКО).

Южненський міський голова                                  Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення