Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/10/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 10.10.2024 № 1886 «Про погодження відкоригованої комплексної схеми розміщення стаціонарних та пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах вулиці Новобілярської в м. Южного Одеської області»

На виконання рішення Южненської міської ради № 1890-VIІI від 29.08.2024 р., беручи до уваги «Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства» від 21.10.2011 р. № 244, ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1.    Погодити відкориговану комплексну схему розміщення стаціонарних та пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах вул. Новобілярської в м. Южного Одеської області зміни в частинні розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності біля гаражів вздовж вул. Новобілярської (схема додається).
2.    Відкориговану комплексну схему розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах вулиці Новобілярської в м. Южного Одеської області винести на розгляд Южненської міської ради.


Южненський міський голова                             Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення