Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/09/2024

Рішення міської ради від 29.08.2024 № 1888-VIIІ «Про надання дозволу управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради на коригування комплексної схеми розміщення пересувних та стаціонарних тимчасових споруд в межах мікрорайону № 1.3 м. Южного Одеської області»

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Кравченка В.І. від 20.06.2023 р., враховуючи п. 8 протоколу засідання архітектурно-містобудівної ради управління архітектури та містобудування Южненської міської ради від 05.09.2023 р., керуючись п. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради на коригування комплексної схеми розміщення пересувних та стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах мікрорайону № 1.3 м. Южного Одеської області, зміни в частинні коригування розташування пересувних тимчасової споруд для провадження підприємницької діяльності біля будинку: пр. Миру, 21.
2. Розроблену схему після погодження виконавчим комітетом Южненської міської  ради подати на затвердження Южненської міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна ПОЛЯКОВА.).


Южненський міський голова                                  Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення