Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/09/2024

Рішення міської ради від 29.08.2024 № 1875-VIIІ «Про надання згоди Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на списання з балансу запасів (балансовий рахунок «Активи для розподілу, передачі, продажу») шляхом безоплатної передачі на баланс комунального некомерційного підприємства «Спортивно–оздоровчий комплекс «Олімп»»

Розглянувши лист директора комунального некомерційного підприємства «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп» Олександра АНУФРІЄВА від 14.08.2024р. № 02-19/184, відповідно до вимог пунктів 3.2 та 3.3 розділу III Положення про порядок списання майна комунальної власності Южненської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Южненської міської ради  від 07.03.2023р. № 1257-VII, керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Надати згоду Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на списання з балансу запасів (балансовий рахунок «Активи для розподілу, передачі, продажу) шляхом безоплатної передачі на баланс комунального некомерційного підприємства «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп» за актом приймання-передачі згідно додатку (додається).
2. Комунальному некомерційному підприємству «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп» оприбуткувати запаси у відповідності до вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА).


Южненський міський голова                                  Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення