Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/09/2024

Рішення міської ради від 29.08.2024 № 1872-VIIІ «Про включення до Переліку другого типу об’єкту нерухомого майна та надання згоди Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на укладання договору оренди на нежитлові приміщення, розташовані за адресою: м. Южне, вул. Т. Г. Шевченка , 1/6»

Розглянувши лист начальника ЮКП «Муніципальна варта» Івана СУР’ЄВА від 14.08.2024р. № 289/01/29 щодо передачі в оренду нежитлових приміщень з метою організації комфортних умов для виконання службових обов'язків працівниками, керуючись ст. 15 Закону України  «Про оренду державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України  від 3 червня 2020 р. № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», ст. 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:     

1. Включити до переліку другого типу об’єкт нерухомого майна:
- нежитлові приміщення, загальною площею 113,6 кв. м., які розташовані за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, вул. Т. Г. Шевченка, 1/6.
2. Надати дозвіл Фонду комунального майна Южненської міської ради на укладання договору оренди з ЮКП «Муніципальна варта» на нежитлові приміщення без проведення аукціону, загальною площею 113,6 кв.м., які розташовані за адресою: м. Южне, Одеської області, вул. Т.Г.Шевченка, 1/6, терміном на 2 роки 11 місяців, для розміщення ЮКП «Муніципальна варта».
3. Голові Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області Наталі ПІТУСЬ провести процедуру укладання договору оренди та встановити орендну плату за оренду нежитлових приміщень в розмірі 1 гривня в рік у відповідності до вимог чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту (голова Віталій РОЗМЕРІЦА).


Южненський міський голова                                  Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення