Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/09/2024

Рішення міської ради від 29.08.2024 № 1870-VIIІ «Про надання згоди Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на продовження терміну дії договору на технічне обслуговування підземних та зовнішніх газопроводів № 1 від 01.02.2012 року з Одеським міжрайонним управлінням з експлуатації газового господарства АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОДЕСАГАЗ», строком на 1 рік»

Розглянувши лист начальника Одеського міжрайонного управління з експлуатації газового господарства АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОДЕСАГАЗ» М.В.Чернишова                  № 445 від 22.07.2024 року про продовження терміну дії договору на технічне обслуговування підземних та зовнішніх газопроводів № 1 від 01.02.2012 року, керуючись Законом України «Про нафту і газ», Законом України «Про трубопровідний транспорт», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:     

1. Надати згоду Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на продовження терміну дії договору на технічне обслуговування підземних та зовнішніх газопроводів № 1 від 01.02.2012 року, укладеного з Одеським міжрайонним управлінням з експлуатації газового господарства АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОДЕСАГАЗ», строком на 1 рік.
2. Голові Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області Пітусь Н.В. укласти додаткову угоду про продовження терміну дії договору на технічне обслуговування підземних та зовнішніх газопроводів № 1 від 01.02.2012 року з Одеським міжрайонним управлінням з експлуатації газового господарства АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОДЕСАГАЗ», строком на 1 рік. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства,  будівництва та транспорту (Розмеріца В.А.)

Южненський міський голова                                  Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення