Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/09/2024

Рішення міської ради від 29.08.2024 № 1830-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Програми місцевих стимулів для працівників Комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради на 2023-2025 роки»

З метою підвищення соціального захисту медичних працівників, заохочення їх до праці в громаді, забезпечення працівників належною заробітною платою, що є передумовою збереження кадрового потенціалу, забезпечення ефективного функціонування комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради в цілому, відповідно до  Законів України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», статті 89 Бюджетного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до Програми місцевих стимулів для працівників Комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради на 2023-2025 роки (додається), затвердженої рішенням Южненської міської ради від 28.10.2022 року № 1091- VIII, шляхом викладення її у новій редакції. 
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради при формуванні проєкту бюджету на відповідний бюджетний рік, при внесенні змін та доповнень до бюджету враховувати дане рішення в межах наявного фінансового ресурсу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури Южненської міської ради (Олександр ДІДЕНКО) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва Южненської міської ради (Сергій НАЗАРЕНКО).

Южненський міський голова                             Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення