Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/08/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 30.07.2024 № 1806 «Про затвердження вартості платних послуг КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

Заслухавши директора КНП «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП», Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» від 01.06.2011р №869,  керуючись Законом України  «Про ціни і ціноутворення» № 5007-VI від 21.06.2012 р., керуючись Законом України «Про фізичну культуру та спорт» від 24.12.1993 року, п/п 2 п. а ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України  «Про рекламу» № 270/96-ВР від 03.07.1996 року, виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити вартість платних послуг за тимчасове користування місцями для розміщення об’єктів внутрішньої реклами, які перебувають у власності КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ:
- вартість за 1 кв.м. на 1 місяць 1% від мінімальної заробітної плати  без урахування ПДВ (при підрахунку площі рекламної конструкції плата за неповний квадратний метр береться як за повний).
2. Затвердити вартість платних послуг за тимчасове розміщення реклами у соціальних мережах КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ:
- вартість за 1 публікацію на 1 день 0,5% від мінімальної заробітної плати  без урахування ПДВ. 
3. Директору КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ забезпечити документальне оформлення операцій з надання платних послуг, ведення обліку та складання звітності згідно чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління освіти Олену БАРАНЕЦЬКУ.


Южненський міський голова                            Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення