Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/08/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 30.07.2024 № 1801 «Про надання житлового приміщення з Фонду житла для тимчасового проживання гр. Барні Ю.С. за місцем її фактичного проживання в межах Южненської міської територіальної громади»

Розглянувши особисту заяву та документи гр. Барни Ю.С. – внутрішньо переміщеної особи, яка фактично проживає в межах Южненської міської територіальної громади, та яка перебуває у реєстрі заяв громадян, що потребують надання житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області, розглянувши матеріали спільного засідання громадської комісії з житлових питань та постійної діючої комісії із забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022р. № 495 “Деякі заходи з формування фондів житла, призначенного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”, виконавчий комітет Южненської міської ради

                                                                       ВИРІШИВ:

1. Надати  житлові  приміщення  №№ 17, 17-1, 21, 1/2 місць загального користування без визначення меж в натурі  № 18 (коридор) з  групи  житлових  приміщень № 1, що входять до Фонду житла для тимчасового проживання, розташованих на першому поверсі гуртожитку за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, вул. Новобілярська, 26-Б, гр. Барні Юлії Сергіївні – внутрішньо переміщеній особі, загальною площею – 18,2 кв.м., житловою площею – 9,9 кв.м., на склад сім’ї – 3 особи.
2. Сектору розподілу та реалізації житла відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Южненської міської ради (Інга СИЛАНТЬЄВА) оформити відповідні документи згідно з даним рішенням. 


Южненський міський голова                            Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення