Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

12/07/2024

Рішення міської ради від 05.07.2024 № 1769-VIIІ «Про відмову включення до Переліку другого типу об’єкту комунального майна нежитлового приміщення та надання згоди Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на укладання договору оренди з Головним управлінням національної поліції в Одеській області, без проведення аукціону»

Розглянувши лист заступника начальника Головного управління національної поліції в Одеській області Олександра МІРОШНИЧЕНКА № 25/349 від 28.03.2024 року щодо наміру оренди комунального нерухомого майна, Протокол засідання постійної комісії від 01.07.2024 р. № 53, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна» від 3 жовтня 2019 року № 157-IX, Постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 р.   № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна»», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада Одеського району Одеської області

ВИРІШИЛА: 

1. Відмовити щодо включення до Переліку другого типу об’єкт комунального майна нежитлового приміщення та надання згоди Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на укладання договору оренди з Головним управлінням національної поліції в Одеській області, без проведення аукціону наступний об’єкт:
- вбудовано-прибудоване приміщення міського музею (згідно з технічним паспортом), загальною площею користування 125,0 кв. м., що розташовані за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, вул. Шевченка Т.Г. (проспект Леніна) будинок 1/6;
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА)

Южненський міський голова                                  Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення