Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/06/2024

Рішення міської ради від 06.06.2024 № 1735-VIIІ «Про затвердження Програми капітального ремонту (модернізації, заміни) ліфтів в місті Южному Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки»

З метою забезпечення безперебійної роботи ліфтового господарства у м. Южному та відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного кодексу України, Закону України «Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку», Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму капітального ремонту (модернізації, заміни) ліфтів в         місті Южному Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій НАЗАРЕНКО) та на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення