Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/06/2024

Рішення міської ради від 06.06.2024 № 1729-VIIІ «Про затвердження програми розвитку культури в Южненській міській територіальній громаді на 2025-2027 роки»

Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Одеського району Одеської області Конопацької Н.Д. щодо затвердження  програми розвитку культури в Южненській міській територіальній громаді на 2025-2027 роки, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою відродження народних традицій, історичної пам’яті народу, з метою сприяння розвитку комплексної системи національно-патріотичного виховання дітей і молоді міста Южного та громади,  Южненська  міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити  програму розвитку культури в Южненській міській територіальній громаді на 2025-2027 роки (далі – Програма), що додається.
2.Фінансовому управлінню Южненської міської ради Одеського району Одеської області передбачити кошти у проектах місцевого бюджету на 2025-2027 роки для виконання заходів Програми  (при наявності бюджетних коштів).
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури  (Діденко О.С.) та постійну комісію з бюджету, фінансово-економічної інвестиційної політики та підприємства (Назаренко С.М.).  

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення