Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/06/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 05.06.2024 № 1667 «Про видачу ордеру на житлове приміщення мешканцю гуртожитку гр. Жорняку В.В»

Розглянувши особисту заяву та документи, надані гр. Жорняком В.В. - мешканцем гуртожитку по вул. Будівельників, будинок № 7 у м. Южному з питання видачі ордеру на житлове приміщення у зазначеному гуртожитку, на виконання Закону України “Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків”, на підставі рішення Южненської міської ради № 1254-УІ від 06.11.2014р. “Про затвердження Програми передачі гуртожитків до комунальної власності Южненської міської територіальної громади на 2015-2016 роки та реалізації житлових прав мешканців гуртожитків”, розглянувши матеріали громадської комісії з житлових питань, керуючись житловим законодавством України та пп. 7 п.б ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет  Южненської міської ради Одеського району Одеської області

ВИРІШИВ:

1. Видати ордер на житлове приміщення у гуртожитку за адресою: м. Южне Одеського району Одеської області, вул. Будівельників, будинок № 7, кімната № 601-А, житловою площею – 17,4 м²,  гр. Жорняку Валерію Валерійовичу, на склад сім’ї – 1 особа.

2. Сектору розподілу та реалізації житла (Інга СИЛАНТЬЄВА) оформити відповідні документи згідно з даним рішенням. 

Южненський міський голова                            Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення