Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/06/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 05.06.2024 № 1666 «Про затвердження списків черговості громадян на отримання житлової площі у гуртожитках комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

З метою врегулювання питань щодо надання житлової площі у гуртожитках  комунальної власності Южненської міської територіальної громади мешканцям та працівникам підприємств, установ, організацій міста Южного; а також, з метою дотримання діючого житлового законодавства при розгляді та вирішенні питань щодо надання житлової площі громадянам у гуртожитках комунальної власності Южненської  міської територіальної громади; на виконання рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 27.08.2014р. № 1598 “Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 22.05.2014 року № 1500 “Про затвердження Положення про порядок надання житлової  площі у гуртожитках комунальної власності Южненської  міської територіальної громади”; розглянувши особисті заяви та документи, надані громадянами щодо отримання окремого житлового приміщення у гуртожитках комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області; матеріали громадської комісії з житлових питань, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”   виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області
 
ВИРІШИВ:

1. Затвердити список черговості громадян на отримання окремого житлового приміщення у гуртожитках комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області станом на 05.06.2024 року (додаток 1).
2. Затвердити список черговості громадян на отримання ліжко-місця у гуртожитках комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області станом на 05.06.2024 року (додаток 2).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету (Владислав ТЕРЕЩЕНКО).

Южненський міський голова                            Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення