Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/06/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 05.06.2024 № 1661 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 20.04.2022 року №660 «Про затвердження коефіцієнтів інтенсивності догляду за зеленими насадженнями та твердим покриттям на загальноміських територіях м. Южного, закріплених за комунальним підприємством «Екосервіс»»

У зв’язку з корегуванням площ зеленого та твердого покриття загальноміських територій м. Южного, з метою забезпечення належного санітарного стану, прибирання та утримання територій міста, формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, згідно зі ст. 32 Закону України від 6 вересня 2005 року №2807-ІV «Про благоустрій населених пунктів», Наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 09.01.2007 №2 «Про затвердження методики визначення обсягів фінансування на утримання 1 га зелених насаджень», керуючись п/п 2, п. а, ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до додатку до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 20.04.2022 року №660 «Про затвердження коефіцієнтів інтенсивності догляду за зеленими насадженнями та твердим покриттям на загальноміських територіях м. Южного, закріплених за комунальним підприємством «Екосервіс» (додається).
2. Дане рішення набуває чинності з 3 червня 2024 року.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово - комунального господарства Южненської міської ради Андрія ШЕСТОВА.

Южненський міський голова                            Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення