Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/03/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 21.03.2024 № 1493 «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

З метою ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що можуть виникнути в період воєнного стану та їх наслідків, у зв’язку з продовженням військової агресії з боку російської федерації проти України, задоволення потреб Збройних Сил , інших військових формувань та сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та системи забезпечення життєдіяльності населення, враховуючи вимоги указів Президента України від 24 лютого 2022 року  № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), відповідно до статті 22 Закону України «Про зайнятість населення», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року №753 (далі – Порядок), розпорядження Одеської обласної військової адміністрації від 19.01.2024 року №35/А-2024 року «Про деякі питання здійснення заходів правового режиму воєнного стану, зокрема запровадження трудової повинності з метою організації суспільно корисних робіт», спільного Наказу Одеської районної військової адміністрації та  Оперативного угрупування військ «Дунай» від 13 лютого 2024 року № 60/02-04/1 «Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт на території Одеського району», керуючись підпунктом 7 пункту «б» частини першої статті 34, статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради
                                                              
                                                              ВИРІШИВ :

1.    Організувати суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (далі -суспільно корисні роботи). 
2. Залучити до суспільно корисних робіт зареєстрованих безробітних та незайнятих внутрішньо переміщених осіб, які не мають статусу зареєстрованого безробітного - за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (далі - Фонд), передбачених для виконання громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.
3. Затвердити перелік видів суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану, до виконання яких залучаються працездатні особи на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, згідно з Додатком 1.
4. Затвердити перелік комунальних підприємств, установ та організацій, а також структурних підрозділів Южненської міської ради Одеського району Одеської області, на яких планується організація суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану, згідно з Додатком 2.
5. Рекомендувати Южненському відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості сприяти залученню зареєстрованих безробітних осіб до виконання суспільно корисних робіт на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області відповідно до Порядку.
6. Довести це рішення до відома населення через засоби масової інформації шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».
7. У разі залучення до суспільно корисних робіт зареєстрованих безробітних замовнику (підприємства, установи, організації) укласти договір про організацію та фінансування суспільно корисних робіт з Южненським відділом Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  -  начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Шестова А.В.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення