Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/05/2024

Проект рішення від 28.05.2024 «Про внесення змін до облікової справи гр. Онопрієнка С.В., який перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южненської міської ради»

Розглянувши облікову  справу гр. Онопрієнка С.В., який перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южненської міської ради, матеріали громадської комісії з житлових питань, керуючись житловим законодавством України та пп. 7 п. б ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області

 ВИРІШИВ:


1. У зв”язку з отриманням статусу “особа з інвалідністю 3 групи внаслідок війни” перевести гр. Онопрієнка Сергія Валерійовича, який перебуває на квартирному обліку у  черзі на першочергове отримання житлової площі ( пільга – поліцейський), у чергу на позачергове отримання житлової площі.                                                                                              
  Підстава: особиста заява, копія посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни  

 2. Сектору розподілу та реалізації житла (Інга СИЛАНТЬЄВА)  внесті відповідні зміни до облікової справи гр. Онопрієнка С.В.  та до квартирної черги виконавчого комітету Южненської міської ради.  


                                                                         
Проект рішення підготовлений
сектором розподілу та реалізації житла
( Інга Силантьєва.)           
              

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення