Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/07/2024

Проект рішення від 03.07.2024 «Про внесення змін до статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМУРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 44805065) та затвердження його в новій редакції»

З метою приведення Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМУРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у відповідність до вимог чинного законодавства України, відповідно до п. 2 ст. 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», вимог статей 57, 78 Господарського кодексу України, статті 88 Цивільного кодексу України, Закону України  «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада Одеського району Одеської області 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМУРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, а саме:

1.1. Пункт 2.3. Статуту доповнити наступними видами діяльності Підприємства:

« 2.3.18. Рекламна діяльність;

2.3.19. Діяльність із прибирання;

2.3.20. Надання ландшафтних послуг;

2.3.21. Діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування.»

1.2. Пункт 3.6 Статуту викласти в наступній редакції :

«3.6. Майно, закріплене за Підприємством може передаватися в оренду юридичним особам та фізичним особам відповідно до умов чинного законодавства України:

Підприємство, як Балансоутримувач майна, може виступати Орендодавцем щодо нерухомого майна, загальна площа якого не перевищує 400 квадратних метрів, а також іншого окремого індивідуально визначеного майна.

Інше майно, щодо якого Балансоутримувач не може виступати Орендодавцем, передається в оренду виключно за рішенням Южненської міської ради.»

1.3. Пункт 4.8. Статуту викласти в новій редакції:

«4.8. Підприємство за погодженням з сесією Южненської міської ради визначає власну структуру та затверджує штатний розклад у розрізі штатних одиниць, які фінансуються за рахунок місцевого бюджету.

4.8.1.Підприємство за погодженням з органом управління визначає власну структуру та затверджує штатний розклад у розрізі штатних одиниць, які фінансуються за рахунок власних коштів.»

1.4. Пункт 4.10.9. Статуту викласти в новій редакції:

 «4.10.9. За погодженням з сесією Южненської міської ради затверджує штатний розпис, визначає конкретні розміри посадових окладів, тарифних ставок і відрядних розцінок, премій працівникам відповідно до колективного договору у розрізі штатних одиниць, які фінансуються за рахунок місцевого бюджету.

За погодженням з органом управління затверджує штатний розпис, визначає конкретні розміри посадових окладів, тарифних ставок і відрядних розцінок, премій працівникам відповідно до колективного договору у розрізі штатних одиниць, які фінансуються за рахунок власних коштів. 

За погодженням з органом управління підприємство може вносити зміни до  штатного  розпису в межах загальної чисельності та відповідної категорії посад.»

2. Затвердити Статут КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМУРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в новій редакції, додаток 1.

3. Внести зміни до видів економічної діяльності КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМУРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, доповнивши їх кодом згідно КВЕД-2010:

- Рекламна діяльність КВЕД 73.11 Рекламні агентства;

- Діяльність із прибирання КВЕД 81.21 Загальне прибирання будинків;

- КВЕД 81.30 Надання ландшафтних послуг;

- КВЕД 55.10 Діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування.

4. Директору КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМУРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Олександру АНУФРІЄВУ) подати Статут КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМУРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в новій редакції для проведення державної реєстрації в установленому законом порядку.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (голова Розмеріца В.А.) та постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ (голова Юрченко І.В.).

 

Проект рішення підготовлений

КНП «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП»

                                                               


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення