Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/05/2024

Проект рішення від 24.05.2024 «Про погодження Програми капітального ремонту (модернізації, заміни) ліфтів в місті Южному Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки»

З метою забезпечення безперебійної роботи ліфтового господарства у м. Южному та відповідно до п.1 ч.2 ст. 52, ст. 61-68 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного кодексу України, Закону України «Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку», Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», виконавчий комітет Южненської міської ради
                                                              
                                                              В И Р І Ш И В :

1. Погодити програму капітального ремонту (модернізації, заміни) ліфтів  в місті Южному Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки (додається) та винести їі на затвердження Южненської міської ради.

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  -  начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Андрія ШЕСТОВА.

Проєкт рішення підготовлений
УЖКГ  ЮМР


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення