Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/05/2024

Проект рішення від 24.05.2024 «Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Южненської міської територіальної громади на 2024 рік, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 14.12.2023 р. №1555-VІІІ»

Враховуючи лист Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) від 16.05.2024 року №42963/33/24-24, звернення Одеської обласної державної (військової) адміністрації Одеської області щодо здійснення заходів для збереження автомобільних доріг загального користування регіону задля належної реалізації державної політики у сфері безпеки на наземному транспорті на території області, відповідно до Закону України від 23.03.2000 року №1602-ІІІ «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», постанови КМУ від 26.04.2003р. №621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проєкту державного бюджету», ст. 70, 86, 91 Бюджетного кодексу України, керуючись п/п 22 ст. 26 Закону України від 21.05.1997 року №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада


                                                      ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Южненської міської територіальної громади на 2024 рік, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 14.12.2023 р. №1555-VІІІ, а саме підрозділ  «6.4.2. Розвиток транспортної інфраструктури, підвищення її рівня в сільській місцевості та доступне транспортне забезпечення» розділу «6.4. Підвищення ефективності використання інфраструктури громади» після шостого абзацу доповнити наступним змістом: 
 
«З метою підвищення ефективності заходів, спрямованих на збереження автомобільних доріг Одеської області, Державною службою України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) здійснюється реалізація державної політики у сфері безпеки на наземному транспорті, вживаються заходи щодо здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів.
 Задля підвищення ефективності заходів, спрямованих на збереження автомобільної дороги державного значення М-28 Одеса-Южний - /М-14/, з під’їздами (Визирка), км40+639, недопущення погіршення транспортного сполучення в межах Южненської міської територіальної громади, важливим напрямком є необхідність у придбанні  комплекту автомобільних підкладних ваг.

Основні заходи розвитку транспортної інфраструктури на 2024 рік:

Зміст заходу Термін виконання

Головний розпорядник

Отримувач

Джерела фінансування

Обсяг тис. грн

Очікуваний результат

Надання субвенції з  бюджету Южненської міської територіальної громади до державного бюджету України на придбання комплекту автомобільних підкладних ваг

2024

рік

Управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Одеського району Одеської області, Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртранс-безпека)

Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртранс-безпека), відділ державного нагляду (контролю) у Одеській області

Бюджет Южненської міської територіальної громади

350,0

Підвищення рівня безпеки на наземному транспорті та недопущення погіршення транспортного сполучення в межах Южненської міської територіальної громади

 2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва                   Южненської міської ради (Сергій НАЗАРЕНКО).

 

Проєкт рішення підготовлений

Управлінням економіки

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення