Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/05/2024

Проект рішення від 24.05.2024 «Про затвердження Положення про Громадську раду при Южненській міській раді Одеського району Одеської області»

 Керуючись ст.ст. 10, 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), відповідно до Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки, затвердженої Указом Президента України від 27 вересня 2021 року № 487/2021 та з метою забезпечення участі громадян у місцевому самоврядуванні, Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про Громадську раду при Южненській міській раді Одеського району Одеської області (далі - Положення), що додається. 
2. Відділу інформаційних технологій та оперативного реагування управління  правового забезпечення та взаємодії з державними органами Южненської міської ради Одеського району Одеської області оприлюднити Положення на офіційному  веб-сайті Южненської міської ради Одеського району Одеської області протягом п’яти робочих днів з дати його затвердження. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ (голова Юрченко І.В.)

 
 
 
Проєкт рішення підготовлено відділом з 
питань внутрішньої політики та зв’язків 
з громадськістю (В.Клімова)


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення