Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/05/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 01.05.2024 № 1626 «Про погодження внесення змін до Програми щодо відзначення, заохочення та вшанування пам’яті громадян, яким присвоєно звання «Почесний громадянин Южненської міської територіальної громади» та нагороджених Почесною відзнакою «За заслуги перед Южненською міською територіальною громадою» на 2023-2025 роки, шляхом викладення її у новій редакції»

Розглянувши лист начальника управління соціальної політики Н. Монастирської від 15.04.2024 року № 18-08/838  про внесення змін до Програми щодо відзначення, заохочення та вшанування пам’яті громадян, яким присвоєно звання «Почесний громадянин Южненської міської територіальної громади» та нагороджених Почесною відзнакою «За заслуги перед Южненською міською територіальною громадою» на 2023-2025 роки, зокрема до результативних показників, що характеризують виконання цієї Програми в частині збільшення чисельності неповнолітніх дітей загиблих (померлих) військовослужбовців ЗСУ, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, на 2024-2025 роки,   керуючись ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Погодити внесення змін до Програми щодо відзначення, заохочення та вшанування пам’яті громадян, яким присвоєно звання «Почесний громадянин Южненської міської територіальної громади» та нагороджених Почесною відзнакою «За заслуги перед Южненською міською територіальною громадою» на 2023-2025 роки, шляхом викладення її у новій  редакції (додається).  
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради щороку при формуванні проекту/внесенні змін до місцевого бюджету передбачати кошти на фінансування заходів, визначених Програмою, виходячи з наявного фінансового ресурсу.


Заступник міського голови з питань 
діяльності виконавчих органів ради- 
начальник управління освіти 
Южненської міської ради                                Олена БАРАНЕЦЬКА


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення