Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/04/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 18.04.2024 № 1588 «Про внесення змін та доповнень до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» Южненської міської ради на 2024 рік»

Заслухавши інформацію директора Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» Южненської міської ради Ануфрієва О.М. про фінансовий план підприємства на 2024 рік, керуючись п.п. 4, п. а, ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою удосконалення системи морального і матеріального заохочення у сфері фізичної культури та спорту, стимулювання досягнення високих спортивних результатів, виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни та доповнення до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» Южненської міської ради на 2024 рік шляхом викладання його в новій редакції (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління освіти Южненської міської ради Одеського району Одеської області Баранецьку О.Г.

Заступник міського голови з питань 
діяльності виконавчих органів ради- 
начальник управління освіти 
Южненської міської ради                                Олена БАРАНЕЦЬКА


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення