Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/04/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 18.04.2024 № 1578 «Про внесення змін та доповнень до фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» на 2024 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южненської міської ради від 25.10.2023 року №1281 шляхом викладення його у новій редакції»

Заслухавши інформацію головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Южненської міської ради Рибакової Т.В. щодо необхідності внесення змін до фінансового плану підприємства на 2024 рік, шляхом викладення його у новій редакції, у зв’язку з переглядом структури доходів та видатків  планового року, необхідністю здійснення розрахунків з постачальниками товарів та послуг, керуючись підпунктом 4 пункту «а» статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни та доповнення до фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Южненської міської ради на 2024 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южненської міської ради  від 25.10.2023 року №1281 шляхом викладення його у новій редакції (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління освіти Южненської міської ради Олену БАРАНЕЦЬКУ.

Заступник міського голови з питань 
діяльності виконавчих органів ради- 
начальник управління освіти 
Южненської міської ради                                Олена БАРАНЕЦЬКА


 


Прикріплені файли: