Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/04/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 18.04.2024 № 1575 «Про використання продуктів харчування з матеріального резерву»

Розглянувши протокол та рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 3 та № 3/1 від 15 квітня 2024 року, відповідно до пунктів 12, 14 Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775, керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради,

ВИРІШИВ:

1. Відпустити з матеріального резерву виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області продукти харчування Южненській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України для забезпечення потреб непрацюючих пенсіонерів-освітян, згідно додатку.
2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області підготувати необхідні документи щодо передачі продуктів харчування згідно з порядком встановленим чинним законодавством.
3. Южненській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України здійснити необхідні заходи щодо приймання та подальшої передачі продуктів харчування 
непрацюючим пенсіонерам-освітянам, згідно з порядком встановленим чинним законодавством.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Владислава ТЕРЕЩЕНКА.

Заступник міського голови з питань 
діяльності виконавчих органів ради- 
начальник управління освіти 
Южненської міської ради                                Олена БАРАНЕЦЬКА

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення