Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/04/2024

Рішення міської ради від 29.03.2024 № 1712-VIIІ «Про внесення змін до рішення Сичавської сільської ради Лиманського району Одеського області від 02.11.2020 року № 701-УІІ “Про виділення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального дачного будівництва, особистого селянського господарства на території Сичавської сільської ради Лиманського району Одеської області”»

Розглянувши заяву Федосової Ганни В’ячеславівни, законного представника малолітньої особи Піри Варвари Сергіївни, від 26.02.2024 року, беручи до уваги рішення Южного міського суду Одеської області від 27.07.2022 року по справі № 519/31/22 та  свідоцтво про народження дитини, видане Южненським міськім відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області від 28.06.2023 року, керуючись ст. 12, Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України “Про землеустрій” та ст. 26,  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Сичавської сільської ради Лиманського району Одеського області від 02.11.2020 року № 701-УІІ “Про виділення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального дачного будівництва, особистого селянського господарства на території Сичавської сільської ради Лиманського району Одеської області”, виклавши п. 5 рішення у наступній редакції:
“5. Надати дозвіл громадянці Пірі Варварі Сергіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель не наданих у власність та користування за адресою: вул. Проектуєма, 7, с. Сичавка Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.”.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна Полякова).
    


Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення