Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/04/2024

Рішення міської ради від 29.03.2024 № 1681-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву, посилення заходів громадської безпеки в Южненській міській територіальній громаді Одеського району Одеської області, підтримки Збройних сил України та сил оборони на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 04.03.2022 № 948-VIII, шляхом викладення її у новій редакції»

Враховуючи розгортання повномасштабних військових дій на території України, з метою забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері обороноздатності держави, підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань України на рівні, що гарантує адекватне реагування на загрози національній безпеці держави, якісного забезпечення виконання першочергових заходів з організації, підготовки та ведення територіальної оборони на території Южненської міської територіальної громади, відповідно до Закону України від 6 грудня 1991 року       № 1932-XII «Про оборону України», Закону України від 16 липня 2021 року № 1702-IX  «Про основи національного спротиву», Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VIII «Про правовий режим воєнного стану», «Положення про добровольчі формування територіальних громад», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року № 1449, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Внести зміни та доповнення до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву, посилення заходів громадської безпеки в Южненській міській територіальній громаді Одеського району Одеської області, підтримки Збройних сил України та сил оборони на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 04.03.2022 № 948-VIII, шляхом викладення її у новій редакції (додається).
          2. Відповідальним виконавцям вжити заходів щодо реалізації завдань та заходів Програми у порядку, встановленому бюджетним законодавством.
3. Фінансовому управлінню Южненської міської ради у разі внесення змін до місцевого бюджету передбачити кошти на фінансування заходів, визначених Програмою, виходячи з наявного фінансового ресурсу.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва Южненської міської ради (Назаренко С.М.) та на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради              (Юрченко І.В.).


Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення