Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/04/2024

Рішення міської ради від 29.03.2024 № 1663-VIIІ «Про внесення змін і доповнень до рішення Южненської міської ради від 25.02.2021 року № 203-VІІІ «Про встановлення порядку оплати праці керівників комунальних підприємств Южненської міської територіальної громади»»

У зв’язку з прийняттям змін та доповнень до положення Галузевої угоди між Державним агентством автомобільних доріг України і Профспілкою працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України на 2020-2022 роки (зареєстровано Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства 06.03.2020 року №8), керуючись Законом України від 24.03.1995 № 108/95-ВР «Про оплату праці», Постановою Кабінетів Міністрів від 19.05.1999 № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств» (зі змінами та доповненнями), ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Южненської міської ради № 203-VІІІ від 25.02.2021 року «Про встановлення порядку оплати праці керівників комунальних підприємств Южненської міської територіальної громади», виклавши його в новій редакції:
«1. Затвердити перелік комунальних підприємств, на які поширюється дія даного рішення (додаток 1).
2. Затвердити порядок оплати праці керівників комунальних підприємств Южненської міської територіальної громади (додаток 2).
3. Умови оплати праці керівника комунального засобу масової інформації встановлюється згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 р. № 1038 «Про умови оплати праці журналістів державних і комунальних засобів масової інформації».
4. Умови оплати праці керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» встановлюється відповідно до умов прийнятого на підприємстві Колективного договору та згідно з Розпорядженням міського голови.
5. Умови оплати праці керівника комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня», встановлюється відповідно до Програми місцевих стимулів для працівників комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня», умов прийнятого на підприємстві Колективного договору та згідно з Розпорядженням міського голови «Про оплату праці головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради Одеського району Одеської області.
6. Затвердити форму щоквартального звіту про підсумки роботи комунального підприємства (додаток 3).
7. Керівникам комунальних підприємств Южненської міської територіальної громади, при наявності фінансової можливості, привести у відповідність до даного рішення штатні розклади комунальних підприємств.
8. Службі персоналу виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області привести у відповідність до даного рішення діючі контракти керівників комунальних підприємств Южненської міської територіальної громади.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту (Розмеріца В.А.) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва ( Назаренко С.М.).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення