Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/04/2024

Рішення міської ради від 29.03.2024 № 1661-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Порядку розроблення, виконання, моніторингу місцевих програм та звітності про їх виконання, затвердженого рішенням Южненської міської ради від 14.12.2023 року № 1556-VІІІ»

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про державні цільові програми», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 106 «Про затвердження Порядку розроблення та виконання державних цільових програм», з метою забезпечення розроблення та виконання місцевих цільових програм, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії Южненської міської ради Одеського району Одеської області з питань бюджету, фінансово-економічної політики та підприємництва,  Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до Порядку розроблення, виконання, моніторингу місцевих програм та звітності про їх виконання, затвердженого рішенням Южненської міської ради від 14.12.2023 року № 1556-VІІІ, шляхом викладення його у новій редакції (додається).
2. Головним розпорядникам, розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів, структурним підрозділам Южненської міської ради, комунальним підприємствам, установам, організаціям забезпечити дотримання даного Порядку при розробці, фінансуванні, моніторингу та звітності про виконання місцевих програм. 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Южненської міської ради Одеського району Одеської області з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій НАЗАРЕНКО).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення