Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/04/2024

Рішення міської ради від 29.03.2024 № 1660-VIIІ «Про затвердження встановлення побратимських відносин між містом Южне та містом Лагуш та затвердження Меморандуму про партнерство та співробітництво міст-побратимів Лагуш (Португальська Республіка) та Южне (Україна)»

На виконання Муніципальної інвестиційної програми розвитку Южненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 22.12.2020 року № 37-VIII (зі змінами та доповненнями, внесеними згідно із рішенням Южненської міської ради від 09.12.2021 року № 828-VІІІ), з метою зміцнення дружби між українським та португальським народами, поглиблення економічних та культурних зв’язків, розвитку співробітництва, керуючись п.п. 22 ч. 1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

                                                      ВИРІШИЛА:

1. Затвердити встановлення побратимських відносин між містом Южне (Одеський район, Одеська область, Україна) та містом Лагуш (округ Фару, регіон Алгарве, Португальська Республіка).
2. Затвердити Меморандум про партнерство та співробітництво міст-побратимів Лагуш (Португальська Республіка) та  Южне (Україна) згідно додатку.
3. Уповноважити Южненського міського голову Володимира НОВАЦЬКОГО підписати Меморандум про партнерство та співробітництво міст-побратимів Лагуш (Португальська Республіка) та Южне (Україна).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Южненської міської ради Одеського району Одеської області з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій НАЗАРЕНКО) 

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення