Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/04/2024

Рішення міської ради від 29.03.2024 № 1658-VIIІ «Про внесення змін до Положення про постійні комісії Южненської міської ради Одеського району Одеської області VIIІ скликання»

Керуючись положеннями п. 4 ч. 1 ст. 3, п. 1 ч. 1 ст. 4 Закону України «Про доступ до публічної інформації», ч. 17 ст. 46 і ч. 15 ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», Регламентом Южненської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання, з метою забезпечення доступу мешканців територіальної громади до засідань постійних комісій Южненської міської ради, забезпечення гласності, прозорості та відкритості діяльності зазначених комісій, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Положення про постійні комісії Южненської міської ради Одеського району Одеської області VIIІ скликання, затвердженого рішенням  Южненської міської ради від 16.12.2020 № 07-VIII, а саме, пункт 6.2 викласти в наступній редакції:

«6.2. Засідання постійних комісій проводяться відкрито й гласно. На засіданнях постійних комісій мають право бути присутніми представники засобів масової інформації, громадяни, які виявили бажання. Відкритість засідань постійних комісій забезпечується шляхом транслювання засідань, а також забезпеченням фото-, відео- та звукозапису із застосуванням відповідних технічних засобів. На період дії військового стану в Україні  за рішенням постійної комісії дозволяється розгляд у закритому режимі питань, що пов'язані з діяльністю військових формувань, Збройних Сил України, утворених відповідно до законів України.»
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради Одеського району Одеської області (Юрченко І.В.).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення