Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/03/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 21.03.2024 № 1507 «Про погодження встановлення побратимських відносин між містом Южне та містом Лагуш та погодження Меморандуму про партнерство та співробітництво міст-побратимів Лагуш (Португальська Республіка) та Южне (Україна)»

На виконання Муніципальної інвестиційної програми розвитку Южненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 22.12.2020 року №37-VIII (зі змінами, внесеними згідно із рішенням Южненської міської ради від 09.12.2021 року №828-VІІІ), з метою зміцнення дружби між українським та португальським народами, поглиблення економічних та культурних зв’язків, розвитку співробітництва, керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області

                                                      ВИРІШИВ:

1. Погодити встановлення побратимських відносин між містом Южне (Одеський район, Одеська область, Україна) та містом Лагуш (округ Фару, регіон Алгарве, Португальська Республіка).
2. Погодити Меморандум про партнерство та співробітництво міст-побратимів Лагуш (Португальська Республіка) та Южне (Україна)  згідно додатку.


Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення