Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/02/2024

Розпорядження міського голови від 29.02.2024 № 11/05-23 «Про охорону громадського порядку під час проведення мирного пікету»

 Розглянувши повідомлення громадянки Лебедь Валентини Михайлівни від 27.02.2024 року щодо проведення в місті Южному мирного пікету, керуючись ст.39 Конституції України та ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Южненської міської ради Клімову В.Л. повідомити відділення поліції № 4 Одеського районного управління № 2 ГУНП в Одеській області, ЮКП «Муніципальну варту»  з метою забезпечення охорони громадського порядку під час проведення мирного пікету.   

Дата та час проведення:  03 березня  2024 р. о 14.00 год.
Місце проведення: м.Южне, від пам’ятника  Захисника Вітчизни на Площі
Перемоги мирна хода по проспекту Миру (середня межа).
Мета проведення: встановлення граничних термінів служби для мобілізованих військовослужбовців під час дії воєнного стану не більше 18 місяців з дня, що визначає початок проходження такої військової служби (за включенням добровільного продовження  несення такої військової служби).
Кількість учасників:  до 50 осіб.  
Відповідальний за організацію заходів: Лебедь Валентина Михайлівна, тел.0984959124

2. Організаторам заходу забезпечити дотримання громадського порядку. У разі повітряної тривоги необхідно негайно припинити захід, сповістити про це учасників заходу та забезпечити їхню евакуацію.

Заступник міського голови – начальник
управління правового забезпечення та
взаємодії з державними органами                                                              Леонід НЕЙКОВ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення