Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/02/2024

Рішення міської ради від 16.02.2024 № 1650-VIIІ «Про дострокове припинення повноважень секретаря Южненської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання»

У зв’язку із незабезпеченням здійснення наданих секретарю Южненської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання Воротніковій О.А. повноважень, в порушення норм статті 11 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», порушення трудового розпорядку, а саме правил внутрішнього трудового розпорядку для працівників апарату ради і апарату виконавчого комітету Южненської міської ради, затверджених зборами трудового колективу (протокол № 1 від 20.07.2018) та положення про організацію відвідування, пропускного режиму та охорони в адміністративній будівлі виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южненської міської ради від 27.04.2023  № 1065, відповідно до пункту 4 частини 1 статті 26, частини 5 статті 50, частини 3 статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 3, 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні», за результатами таємного голосування, відповідно до протоколу лічильної комісії, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Достроково припинити повноваження секретаря Южненської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання ВОРОТНІКОВОЇ Оксани Анатоліївни та звільнити її з займаної посади.

2. Виключити ВОРОТНІКОВУ Оксану Анатоліївни  зі складу виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області.

3. У разі перебування ВОРОТНІКОВОЇ Оксани Анатоліївни на лікарняному або у відпустці під час прийняття даного рішення, міському голові Новацькому В.М. або особі, яка його замінює, видати розпорядження про звільнення ВОРОТНІКОВОЇ Оксани Анатоліївни у перший день виходу на роботу після лікарняного або відпустки.  

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради (Щамбура Д.В.).


Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення